top of page

Coachning

Jag handleder/coachar många chefer och ledare, både seniora chefer med många år i yrkeslivet, och nya som fått sitt första chefsjobb. Det finns möjlighet att ta upp ett brett spektrum av frågor.​Det kan t ex gälla personliga svårigheter/problem som man vill förstå och kunna hantera på ett mer konstruktivt sätt. Det kan handla om att du vill utvecklas som person och få fatt i din fulla potential, bli starkare som chef och ledare. Tryggare och tydligare. Det kan gälla personalproblem, organisatoriska frågor eller resultatmål som man behöver få bolla med någon utomstående, få lyfta perspektivet och se nya valmöjligheter i hur man kan agera.

 

Du är välkommen att höra av dig om du är intresserad för egen del eller för chefer i din organisation.​För att få en idé om vad man kan få ut av samtal hos mig, följer nedan några citat från chefer/ledare som går eller har gått hos mig.

659fd5_0b7ce951db05486c8b1e2a63b775e6ac~mv2.jpg

Omdömen av klienter:

VD Dotterbolag Industrikoncern

Jessica har hjälpt mig att hantera både privata och arbetsrelaterade situationer. Hon har fått mig att förstå vikten av att alla delar av livet fungerar bra och vikten av återhämtning. Mitt samarbete med Jessica har bidragit till att ge mig flera konkreta verktyg och metoder som jag kan använda i situationer jag tidigare inte kände mig lika bekväm med att hantera. Jag har breddat mitt känslospann och har lärt mig att se på mina känslor på ett sätt jag inte tidigare gjort.

 

Det finns tillfällen då jag klivit in i samtalsrummet med Jessica och haft nästintill kaos i hjärnan och en timme senare har jag klivit ut med ordning och reda på tankarna och vetat hur jag ska gå vidare för att tackla mina utmaningar. Mitt arbete med Jessica ger inte bara mig väldigt mycket utan bidrar även till att jag kan coacha mina medarbetare bättre.

Meddela Mig Vid Intresse:

Tack för ditt meddelande!

bottom of page